Klubblo

Nu har vi startat! Föreningarna är nyckeln till framgång!

Klubblo är Idrottens eget lotteri, anordnat av den ideella föreningen Idrottsalliansen där Svenska Frisbeesportförbundet är ett av medlemsförbunden. Idén med Klubblo är att erbjuda Sveriges alla idrottsföreningar och specialidrottsförbund ett smartare sätt att finansiera sin verksamhet. På Klubblo.se kan du som medlem på ett enkelt, säkert och underhållande sätt stödja ditt lag eller din favoritklubb genom att spela på marknadens roligaste lotter. Hela överskottet, en fast andel av lottpriset, från alla dina lottköp går direkt till idrotten. Hela 90% av överskottet går till de klubbar eller lag du själv valt att stödja, resten går direkt till specialidrottsförbund.
Torsdagen den 18:e september lanserades Klubblo.se officiellt. Fredag den 19:e första helsidan i Metro, se bifogat foto. Det markerar startskottet på en lika långsiktig som kraftfull annonsering som vår partner Metro och MTG ställer upp med.

Klubblo 
Det är naturligtvis oerhört glädjande att vi nu efter så många år av förberedelser har en lanserad produkt, som kan hjälpa oss nå de intäkter vi så väl behöver. Den breda annonseringen kommer att hjälpa till att öka kännedomen om varumärket, men det är ni som föreningar som sitter på de mest effektiva verktygen för att få era supportrar att faktiskt gå in på Klubblo.se, registrera sig som medlemmar och välja er som stödklubb! När de sedan spelar får er klubb pengar för varje lott de köper.
 För att få tillgång till ert eget anpassade marknadsföringsmaterial (Banners, länkar, annonser, affischer mm) gå till www.klubblo.se/forening och skapa er inloggning till er egen admin-sida redan i dag. Ju fler mail ni skickar med en länk till er sida på Klubblo.se desto snabbare kommer era supportrar att generera intäkter åt er förening.