SFF firar 50 år, Jubileumsmiddag den 17 augusti!

Hej alla medlemmar i Svenska Frisbeesportförbundet!

Den 17-18 augusti kommer det att bli ett jubileumsfirande av Svenska Frisbeesportförbundet i Linköping. Middagen blir den 17 augusti.

Tanken är att hela året ska gå/vara i frisbeesportens tecken med fest, nostalgi, roliga event och rikstäckande prova-på.

Att att visa upp vår älskade sport.
Vi siktar även på en 50-årsjubileumfest som inte får missas. Planerna är redan i full gång, och vi vill ge er en liten förhandstitt på vad som ligger i luften.

Vi är i förberedelsestadierna, men några saker som är i tankarna med själva jubileumshelgen är en festlig middag, kanske en bankett, spännande frisbeetävlingar, en auktion av samlardiscar tillsammans med härliga anekdoter från vårt förbunds rika historia. Det blir i alla fall en massa trevligheter för alla att njuta av.

All information om detta år av 50-årsfirande land och rike runt och jubileumsevenemang kommer att samlas och uppdateras regelbundet under OM-fliken uppe till höger, så håll utkik efter mer detaljer om datum och hur du kan delta. Vi ser fram emot att fira detta viktiga jubileumsår tillsammans med er alla.

Håll er uppdaterade och håll utkik efter mer information!

Fredrik Wihlborg är projektledare för hela balunsen.

SFF50@frisbeesport.se